Ting du kanskje ikke visste om meg* Veide 5.2 kg når jeg ble født den 2.april. Hadde navlestreng rundt halsen. Ble tatt ut med tang og sugekopp. De måtte knekke kragebenet mitt for at jeg skulle komme ut. Jeg hadde gulsot, men slapp heldigvis å skifte alt blodet jeg hadde i kroppen siden jeg var såppas stor så det var flaks.

* Jeg er egentlig gluten- og melke intolerant.

* Jeg snuser. Har snust de fleste merker men ender alltid opp igjen med Skruf. Har prøvd å slutte men det klarte jeg kun i 2 uker. Men snuste Skruf ekstra sterk og nå har jeg gått ned til Skruf original white. 

* Jeg har fjernet mandler og polypper.

* Jeg har sydd 15 sting i kneet og har et kjempe stygt arr.


* Elsker å synge, og når jeg var liten vurderte jeg å melde meg på idol.

* Elsker å reise, og oppleve verden. Jeg har vært i Egypt, Tyrkia(x 5), Hellas (x 6), Spania (x 2), Tunisia, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen og Italia. Og har lyst å oppleve enda flere land. Planene er at når jeg er ferdig med lærlingstiden min så skal jeg reise til Thailand, Bahamas, Mexico og mange flere land. 

* Jeg er helsefag lærling.  Jeg har jobbet på sykehjem som praksis elev i 1 og 2 vgs. I lærlingstiden min har jeg jobbet i hjemmesykepleien og nå på en bolig med psykisk funksjonshemmede også skal jeg innom dagsenter for fysisk funksjonshemmede, sykehjem, kanskje sykehus også tilbake til hjemmesykepleien igjen. 

* Jeg har piercing i tungen, og i øre.  Jeg har hatt piercing i navlen og i overleppa.


* Jeg har tattovering på hofta, symbolet til tro, håp og kjærlighet. Tenkte jeg skulle ta en nye tattovering snart av stjernetegnet mitt. 

2 kommentarer

xZoRz

16.05.2011 kl.23:43

viste ikke alt det der.. for en start på livet gitt.. jeg starta mitt noen måneder for tidlig.. ble ikke akkuratt 5,2 kilo på mange måneder..
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice tattoo :D like it :D
skulle stått ENGA inni den :D

Katinka

16.05.2011 kl.23:54

Hehe. Jeg hadde en utrolig fin start. I tillegg hadde jeg gulsot så lå i kuvøset, jeg slapp heldigvis å skifte alt blodet jeg hadde i kroppen grunnet at jeg var så stor så hadde jo flaks sånn sett.

Takk takk.. :P

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits