Kiropraktor

I dag var jeg hos en kiropraktor, fordi at når jeg lekeslåss med pappaen min i går klarte jeg å gjøre et eller annet med kjeven min så har hatt smertehelvete i går og i dag. Greit nok at det er vanlig at det knekker når jeg spiser men nå har det vært konstant knekking bare jeg har lukket opp eller igjen munnen. Og har hatt virkelige smerter på høyresiden, og har ikke engang kjent at jeg har bitt tenna sammen. Når jeg skulle tygge maten på den siden så har det vært veldig ubehag og har ikke kjent at jeg har spist noe.. Mamma dro meg til kiropraktoren som fikk gjort litt av hvert med kjeven, og i tillegg så fikk jeg knekt opp rygg og nakke mens jeg var i gang. 
Kiropraktoren snakket om at jeg kanskje skulle begynne med akupentur ang kjeven på grunn av smertene osv. Jeg liker akupentur veldig godt, så er veldig positiv til det. Dem skulle ta kontakt igjen i morgen så får vi se hva som skjer.

 

2 kommentarer

Heisan kjære blogger! Vi har nettopp lansert en flott side for alle som liker å fortelle hva de synes. Våre kunder er kjente bedrifter som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye varer. Våre spørreundersøkelser er korte og morsom å være med på og alle premieres med en gave; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. Skikkelig kul blogg, forresten!

Amanda

09.03.2013 kl.04:51

Heisan! Bloggen din er kjempe bra. Synes du er skikkelig flink! :-) Og by the way akkurat deltatt i en konk hvor man kan vinne et gavekort på 5000 kroner. La den som lenke siden jeg ikke har blogg. Du burde melde deg på du og! Kanskje du har flaks og vinner? :-)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits