Dag 2, Spania

Heihei alle sammen :)

I dag spiste vi frokost på hotellet, før vi gikk på stranden.. Utrolig deilig å tæne litt :) Var endel bølger men Kim Emil og jeg brydde oss lite om det.. Vi gikk uti og hoppet i bølgene,, kjempe deilig.. Når vi kom på hotellet skulle Kim i dusjen og han har blitt skikkelig solbrent.. Stakkars fyr xD men jeg måtte le litt av han.. Vi har vell hatt rundt 20 varme i dag også, og vi smører oss med solfaktor 10.. I kveld dro vi ut å spiste på en litt sån chabby resturant, men fy faen å god maten var.. Noe av det bedre jeg har smakt.. Så dro vi innom apoteket å kjøpte fuktighetskrem med aloe vera.. Aloe vera er noe jeg virkelig elsker..

Så gikk vi på hotell rommet for å slappe av.. Ligget i vær vår store seng, han har loka og jeg har lest bok :) Det er slik en avslappende ferie skal være :)

2 kommentarer

Irene

09.03.2014 kl.08:49

Ser ut som du koser deg masse ja :D

Katinka

09.03.2014 kl.10:13

det gjør jeg virkelig :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits