Pakking

De siste dagene har familien og jeg brukt tid på å kaste, pakke ned ting i esker og flyttet noen små flyttelass opp til dit vi skal flytte.. er bare 2 uker til vi overtar det nye huset og mye må gjøres før vi flytter.. Har fått puttet masse klær i søplesekker, som jeg har gitt til fretex. Lagt masse i pappesker, og bor virkelig i et hus fult av pappesker for tiden.. Masse turer på Grønnmo for å kaste ting vi ikke skal ha lenger, gå igjennom alt av klær, jakker, sko, skjerf som aldri blir brukt. Da syntes jeg det er fint å gi bort ting.

I går var jeg på shopping med min kjære mor, og jeg storhandlet virkelig. Jeg kjøpte meg 3 par sko, 2 hverdagssko og 1 par med pene sko. Jeg er veldig kresen og nøye på sko da jeg får vondt i ryggen hvis det er flate sko. Har brukt Nike shox i 4 år fordi de er de eneste skoene som jeg ikke får vondt av å bruke.. Men nå tenkte jeg å prøve noen andre sko. Jeg kan bare putte foten min oppi skoen og egentlig kjenne om det er en sko for meg eller ikke.. Så var deilig å få noen sko jeg kan bruke fremover.. Det kommer innlegg om de skoene jeg har kjøpt senere.. Jeg kjøpte meg også masse masse nye klær, og en kjole til jeg skal i konfirmasjon.

Har du hatt noen brae dager?

2 kommentarer

Prinsessen

08.05.2014 kl.16:21

Herre sååå masse fine klær!

Ha en skjønn dag videre <3

Katinka

08.05.2014 kl.19:02

jaaaa, likte veldig godt alle klærne :) kommer kanskje noen outfit bilder med dem på :) ha en fin kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits