14.05.2014

I dag har jeg vært på jobb fra 8 til 15, og i morgen er siste jobbdag for denne uken.. Skal bli godt å ha noen dager med fri nå.. Men har allerede lagt endel planer for mine fridager.. Skal møte min kjære venninne Irene på fredag.. Nå har jeg ikke møtt henne siden slutten av februar, så skal bli godt å se hun igjen.. 


PS: legger ved et gammelt bilde av oss, da jeg ikke fant de nye <3
 

På lørdag er det jo selveste 17 mai, og da er planen om å kjøre 17 mai tog i Ski - Ås og Drøbak.. Dette blir det 3 året jeg er med på, og jeg elsker det <3 Har du noen planer på 17 mai?

 

I dag har jeg som sagt vært på jobb, og når jeg kommer var mine kjære besteforeldre her.. Alltid koselig når dem er på besøk <3 Så vasket jeg rommet mitt, og støvsugde gulvene og fikk ordnet litt med papirer og andre ting. Så nå er ting på stell her, og er deilig at det lukter rent. Var rimelig sliten etterpå så planen var å legge seg en times tur, men slår aldri feil at det ble lenger så ble HELE 3 timer.. 

Hva har du gjort i dag da? 

2 kommentarer

Hanne

15.05.2014 kl.10:23

Så søtt bilde!! :)

Godt med langhelg da! Jeg har fri i dag, men jobb igjen i morgen. :)

Katinka

15.05.2014 kl.16:20

Det skal bli veldig med med 5 dager fri nå altså :) håper du har hatt en herlig fridag :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits