17 mai =)

I går var det selveste 17 mai, og dagen begynte med en god frokost sammen med mine foreldre.. Deretter var det å sminke seg, rette håret og ta på kjolen man skulle ha på..

Min outfit:


Så satt familien og jeg å så på 17 mai sendingen på tv.. Er et must hver 17 mai og se på garden, dem er virkelig utrolig flinke..  Midt i tv sendingen kom mormor og morfar, og vi spiste god 17 mai middag med spekemat, laks, rundstykker, ost & kjeks og masse annet godt.. Så kom Kim emil og da var planen å dra til Nygård for å kjøre 17 mai tog, som er en tradisjon vært år..  Vasket bilen og kjøpte norskeflagg til bilen slik at den så fin ut til å vises frem i toget. Kolonnen starte på Nygård, så kjørte vi gjennom ski sentrum, ås sentrum også stoppet vi på senteret i Drøbak for å prøve å samle alle sammen slik at vi kunne kjøre igjennom Drøbak sentrum samlet.. Men da vi hadde stått på senteret på Drøbak i godt over 1 time og ledebilen ikke var å se, så ble ikke dette noe av.. Men koselig var det å kjøre igjennom Ski og Ås da iallefall.. 


Toget vårt <3


Kim Emil og meg =)

 

Hadde du en fin 17 mai ? :D

5 kommentarer

Irene

18.05.2014 kl.12:28

Så ut som du koste deg masse hvert fall :D

Jeg koste meg i byen med kjæresten og foreldrene hans, siden vi skulle se broren hans gå i toget for siste gang :) Nå er han såpass stor at det ikke blir tog neste år :P

Så dro jeg og kjæresten for å spise middag og tok en Corona på Egon før vi dro hjem :)

Katinka

18.05.2014 kl.12:58

Det hørtes ut som du også hadde en kjempe fin dag ?

Irene

18.05.2014 kl.12:59

Det hadde jeg uten tvil :)

Koste meg masse :D

Hanne

18.05.2014 kl.16:18

Rånetog....! Det har en nabobygd her og!! Vi har hest og kjerre, og traktorer med pyntet henger og masse liv og røre. Skulle gjerne opplevd rånetog en gang da!! :) Antrekket ditt var lekkert!!

Katinka

18.05.2014 kl.17:39

Er artig med råne tog :) hihi, ja er jo bare å bli med :) Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits