Sliten.no

Heihei :)
I dag har ting gått i ett siden kl 9.30 i dag.. Rakk såvidt å spise en brødskive før flyttefolket skulle komme.. Vi har fylt opp lastebilen 3 ganger, og de var stapp fulle og i tillegg fylt mamma sin bil og det er fremdeles endel igjen. . 12 timer holt vi vell på så er helt ferdig. Så kom Trude og hentet meg fordi hu skulle ha meg med på meet i Råholt, og her er vi ennå.. Jeg sitter som en slask i bilen da jeg er helt ferdig.. Vet det skal bli godt å komme seg hjem til madrassen på gulvet og se på film senere i natt eller at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger hode på puta.. Det blir mer jobb i morgen med kasting og siste pakking og vasking.. Blir rart å forlate stedet jeg bor på nå, etter 22 år.. Har bodd der hele mitt liv så blir rart å flytte derifra. . Men skal nok bli bra å flytte til ett nytt sted, med nye muligheter..
Gleder meg masse til å flytte :)

2 kommentarer

Renate Krokstad

31.05.2014 kl.00:55

Haha, skjønner du er sliten.. Du er forresten utrolig pen!

Gjerne legg meg til som venn, så jeg kan følge bloggen! :-D

Katinka

31.05.2014 kl.02:49

Man blir sliten av å flytte og bære esker, møbler og ting i 12 timer xD Tusen takk, det var hyggelig å høre at du syns :) Legger deg gjerne til som venn :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits