Oppdatering for uka

Heihei :)  Beklager at jeg ikke blogget forrige uke men har hatt en kraftig betennelse i hele høyre arm, gikk på en voltaren kur.. Nå har jeg heldigvis blitt mye bedre :)

Familien min hadde besøk av min fetter forrige uke.. Fettern min inviterte meg ut for å spise på sushi  & wok, , utrolig god sushi der :) Veldig koselig å ha litt kvalitetstid  sammen med fettern min som jeg ser svært sjeldent. På vei hjem streiket bilen min i ullevålstunnelen så politiet kom, dem sperret av feltet  vi sto i også kom viking for å få bort bilen min.. Så nå har jeg faktisk hugget  barbiemerca, det var tungt men fant ut at det var det riktige å gjøre.. Hadde brukt mye penger på den og jeg vet at de nye feilene er ganske dyre, så fant ut at det ikke var verdt det. Men jeg kjøpte meg ny bil dagen etterpå.. kjøpte en hyundai ix20, er en 2011 modell. Det er en bil jeg skulle kjøpe når jeg fikk lappen men da var den altfor dyr i forhold til at jeg var lærling og ikke hadde så mye penger. Men nå er bilen min og jeg er super fornøyd :) Kan nesten ikke tro at bilen er min, har ikke helt gått opp for meg..

I går var jeg ute med en del folk på nygård, er så sjeldent at jeg er ute på nygård så når jeg ser igjen folket er det ekstra godt..

I kveld blir det jobb og har ikke vært på jobb på 1 hel uke så skal bli godt å få jobbet igjen.

Har du gjort noe spennende i det siste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits