Working hard

I dag har jeg ordnet med regninger, støvsugd rommet, og satt inn ark i permer..
Nå er det snart tid for jobb, og jeg skal jobbe fra 14:30 til 22:30.. Det kan bli en utrolig lang dag men med gode kollegaer er det topp..
Siden vi pusser opp badet og ikke har dusj, do eller noe så må jeg finne andre steder å dusje.. Har heldigvis dusjet hos mormor og morfar endel ganger, og har fått vasket håret av og til i vasken hjemme.. Så i dag tenkte jeg å dusje på jobben når jeg er ferdig.. Slik at når jeg kommer hjem er det bare å legge seg, før man skal opp og tidlig på jobb igjen :p Viktig å finne løsning på hvor man kan dusje osv, og syntes det er kjipt å dra bort og igjennom bomring osv kun for å dusje.. Da passer det perfekt at jeg kan få dusje på jobben, for der er jeg jo uansett :)

Neste uke har jeg 10 dager fri og da håper jeg på å finne på noe spennende.. Vet ikke helt hva ennå men noe skal det bli :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits