Heihei

Beklager for dårlig blogging i går og i dag, men i går dro jeg å henter Kim Emil og vi dro til Ski storsenter.. Så bestemte vi oss for at vi skulle drikke så vi kjøre til han.. Slik at han kunne hente drikken sin før vi dro til meg.. Vi lagde jellyshots og spilte bussruta.. Det ble veldig spontant, men endte opp med en sinnsyk koselig tur.. Hansik hentet oss, og vi dro først til P1 som er parkeringsplassen til ski storsenter, var der med masse koselig mennesker før vi dro til Nygård.. Der holdt vi oss helt til vi skulle hjem.. Masse gode mennesker, og god stemning og altfor mye å konsumere i mitt tilfelle..

Jeg våknet i dag og var fyllesjuk og vært skikkelig redusert i dag.. så dagen i dag har kun vært brukt til å ligge i sengen å slappe av.. Jeg har også fått ryddet litt men det har tatt lang tid..

Hva har du gjort i helgen da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits