170914

Heihei alle sammen :) 

I dag våknet jeg klokken 8 fordi vi hadde noen som skulle fikse taket vårt.. Så har jeg sovet og våknet etter det frem til klokken var 11:30. Da drakk jeg en halv shake, og spiste en banan før jeg tok på hundene bånd.. Vi fikk oss en god runde, slik at jeg fikk varmet opp.. Så var det å få hundene inn i huset igjen, drakk litt vann før jeg tok bena fatt for en joggetur.. Det var utrolig deilig, og jeg føler meg skikkelig fresh for tiden.. Tenkte å veie meg på fredag morning, så får vi se hva vekta viser.. Om jeg har vært flink eller ikke og om jeg må spise mindre eller hva.. I går mottok jeg melding om at pakken min var kommet, så da var det å dusje etter turene og fikse seg litt før jeg satt meg i bilen og kjørte til butikken.. Jeg bestilte masse masse bilder forrige uke som jeg endelig fikk, og jeg er super fornøyd med dem alle..  Så fikk jeg plutselig full motivasjon til å ordne rommet mitt, så da var det bare å sette opp håret og begynne.. Jeg har tørket og vasket støv i alle kriker og kroker, støvsugd og vasket gulvet, skiftet på sengen, kastet masse, ryddet og kastet fra klesskapet mitt.. Nå er det bare å prøve å holde det fint :) 

Når rommet var shinet og ferdig, la jeg meg på senga og har sett på ulike tv serier som "ønskebarn", "sinnasnekkern" og flere.. Jeg måtte kose meg til når jeg har vært flink i dag så da tok jeg frem en pose med nøtter og vann.. Det var utrolig digg å ha litt å kose seg meg.. Hva har du gjort i dag da ?

2 kommentarer

Anette

17.09.2014 kl.22:33

ønskebarn er en så fin serie:)

Katinka

18.09.2014 kl.00:29

Det er det virkelig :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits