Mine hårprodukter

Da har jeg kommet til utfordring nummer 10 allerede.. Disse dagene har gått fort.. Denne gangen skal dere få et innblikk i hvilken hårprodukter jeg bruker.. 


Dette er shampoo og balsam fra Tressemè. Det er for skadet og ødelagt hår, og slitte tupper.. Jeg er veldig fornøyd.. Da min mor er frisør har jeg prøvd meg på mange typer men jeg personlig har falt for denne.. Den inneholder vitamin B12 og keratin. 


Dette er en tørr shampoo fra Define.. Hvis jeg ikke har fått dusjet på 1 dag så ser håret mitt veldig fett ut.. Da sprayer jeg denne innerst ved røttene og ut til der håret stopper å være fet.. Det hjelper veldig men det kan se litt hvitt ut så jeg tar hendene å "buster" til øverst slik at det ikke ser så fett ut. 


Dette er en varmebeskyttende spray fra Tresemmè, den tåler opp til 230 grader.. Denne sprayes i håret før bruk av rettetang, krølltang, eller føner.. 


Hårspray fra Tresemmè. De holder godt på looken.. Og har realtiv lang holdbar.. 


Dette er hår behandlings olje som jeg har i tuppene etter jeg har dusjet.. Hårtuppene blir pleiet, og er ikke like slitte..Man skal ikke ta dette i hårbund for når håret blir tørt så ser det skikkelig fett ut.. Den inneholder moroccan argan oil.. 

 

Det er de hårproduktene jeg bruker, og har brukt dem veldig lenge og er kjempe fornøyd. 

Bruker du noen av de samme? 

4 kommentarer

Anne-Marthe

02.10.2014 kl.18:54

Så heldig du er som har en mamma som er frisør! Jeg bruker også både shampoo og balsam fra Tressemè, og er såå fornøyd. :)

Katinka

02.10.2014 kl.19:08

Anne: Bruker du de samme som jeg bruker?? Ja, er veldig fornøyd med å ha en mor som er frisør :D

Caroline

02.10.2014 kl.19:47

Har aldri brukt noen av disse produktene. Håret mitt reagerer veldig negativt på såkalt "frisørshampoo" så jeg må bruke Elvital Shampoo og Sunsilk :) Det fungerer best på mitt hår :)

Katinka

02.10.2014 kl.20:17

Caroline Nordbæk: Disse er billig shampooer fra Rusta i Sverige :P Men man finner såklart det som passer hvert sitt hår :)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits