Bilene jeg har eid

Da er jeg på siste utfordring, altså utfordring 15 av 15.. Bilene jeg har eid og bilen jeg har nå.. 

Som 16 åring kjøpte jeg meg en ford escort,, Den kjøpte jeg fordi jeg ville ha min egen bil å øvelseskjøre i.. Men fikk kun kjørt den 1 tur, fordi brodern skulle låne den noen dager senere og da stoppet den midt på veien og da turte jeg ikke ha den lenger.. Har desverre ingen bilder av den fordi det er såppas lenge siden.. 

Dagen jeg fikk lappen i 2011, dro jeg rett fra statens veivesen og rett til en bilforhandler for å se på bil. Jeg ville egentlig ha en Hyundai ix20 som var 2011 modell, men jeg var lærling og fikk ikke så høyt lån ble det en annen bil.. .. 2 dager senere fikk jeg bilen jeg så på.. Det var en smart forfoour.. Den hadde jeg i nesten 3 år før jeg solgte den videre til ei venninne.. Bilen var jeg utrolig fornøyd med.. Den var liten og nett og var en veldig fin førstegangs bil.  2005 modell. 
I fjor, rundt august tider kjøpte jeg meg en mercedes 230 E.. var en 1989 modell. Denne var jeg veldig fornøyd med.. Men de siste mnd jeg hadde den vurderte jeg å selge den da jeg hadde mistet interessen for den.. Men den stoppet både på skjærtorsdag og noen mnd senere så valgte jeg tilslutt å høgge den noen dager etter den stoppet fordi jeg orket ikke bruke mere utgifter på den da jeg føler jeg har brukt mer en den var verdt..Så dagen jeg vraket Mercedesen dro jeg til en bilforhandler etter å ha tenkt mye frem og tilbake.. Endelig kunne jeg kanskje få lån på den Hyundaien jeg ønsket meg i 2011.. Jeg hadde sett den på nettet, og prisen var 100.000 lavere enn den var for 3 år siden.. Bilen er kun 3 år, 2011 modell og hadde kun gått 40.000 km.. Det er så absolutt ikke langt.. Så den dagen var jeg lykkelig eier av denne hyundaien og jeg er det fremdeles <3 Har kun hatt den i 2 mnd tid eller noe..  Har du bil? Hvilken har du eventuelt hatt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits