Koselig helg

I går hadde jeg planer om å dra i bursdag, og da hadde Marte, Kim emil og jeg avtalt at vi skulle vorse hos Marte før vi dro.. Vi hadde nøtt og sannhet, hørte på masse god musikk og spiste grandis..  Storkoset oss med selskapet fra hverandre og vi konsumerte alkohyler.. 

Så kjørte moren til Marte oss til Tomter hvor vi var i bursdagselskap.. Var masse kjentfolk og gode venner der og kvelden var virkelig topp.. En uforglemmelig kveld/natt.. 

Så ble vi kjørt hjem av et vennepar, også skulle Kim emil og jeg sove hos Marte.. Så når jeg våknet opp i dag, lå jeg ved siden av godtfolk <3Marte og jeg har vært skikkelig slemme mot Kim Emil i dag.. Vi tok epilatoren til Marte og tok litt på leggen hans, armen, veivisern på magen og annsiktet.. Så han skulle få kjenne litt på hvordan vi jenter har det.. Han syntes det var noe smertefult men han lo masse etterpå.. Så var vi en liten tur i ski sentrum og møtte litt kjentfolk før vi dro hjemover.. 
Var veldig deilig å komme seg i senga si,, og har ligget å sett på film siden..Hatt en kjempe koselig helg med godtfolk :)  

Har du gjort noe spesielt i helgen? 

2 kommentarer

Thea

05.10.2014 kl.22:55

Virker som du har kost deg masse!:) fine bilder!

Katinka

05.10.2014 kl.23:04

Thea: Jeg storkoset meg :D Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits