Deilig med fri

Heihei kjære lesere =) 

Har ikke fått blogget noe i helgen da jeg har jobbet, og når jeg ikke har vært på jobb har jeg slappet av og sett på tv..  I dag startet dagen med at solen skinte i annsiktet mitt.. En ufattelig deilig og fin start på dagen. Mamma og jeg tok med bikkjene ut for å gå tur.. Kjempe deilig å gå rundt vannet og bare nyte varmen, for tror ikke vi kommer til å ha den så særlig mye lenger.. 


Tok dette bildet rundt vannet i dag =)

I går bakte min kollega kanel boller på jobben, så i kveld har jeg drevet å bakt litt.. Fikk skikkelig motivasjon, etter å ha smakt hjemmebakte boller.. Dem smaker så mye bedre enn de man kjøper enten på butikken eller på ikea..  Nå skal det sies at jeg ikke har bakt veldig mye etter jeg gikk på ungdomsskolen.. Så var veldig fornøyd med resultate, og det var min mamma også =)Hva har du gjort i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits