Helgen var rå

Heihei kjære lesere :)

Helgen har virkelig sust forbi,, og har ikke hatt tid til å sette meg ned for å blogge engang.. På fredag dro Irene og jeg på fridays og tok noen øl, før vi dro til Chate Neuf hvor vi skulle på idol.. Det var god stemning, og jeg koste meg masse =)Når idol var ferdig, dro jeg til Grünerløkka for å møte Dennis og noen venner av han.. Vi tok noen øl og shots, og dro deretter på på et utested hvor vi var sosiale.. Vi sang, drakk og hadde det koselig..  Så kjørte en kompis oss til Dennis og vi tok å nachet der, og spiste litt mat.. Dagen derpå så vi på film, og var slække.. Lars kjørte meg hjem på kvelden.. Da fikk jeg dusjet, og fikset meg og ble en impuls tur til en kompis av CC hvor det var fest.. Vi hadde en kjempe koselig natt, før vi sovnet.. Når vi våknet, så vi på serie i noen timer før jeg dro hjemover.. 


Gutta krutt og meg =) 

Når jeg kom hjem, gikk jeg rett til sengs og har sovet store deler av dagen.. Sliten og fyllesjuk etter helgen.  Jeg ble vekket av pappa, for da hadde dem bestilt mat og det var tid for å spise litt.. Jeg hadde fått pizza, og det var sinnsykt godt med mat.. 

 

Tok deretter en dusj, hvor jeg hadde ansiktsmaske og hårkur.. Var kjempe deilig, og avslappende.. Bare sitte i dusjen og synge i og med at vi har annlegg på badet.. Etter dusjen la jeg meg i sengen, og har sett på film og serier siden.. 

Hatt en super helg, hvor jeg har kost meg masse..

Har du hatt en fin helg? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits