Mye er unnagjort

Heihei kjære lesere =) Til tross for at jeg våknet rundt kl 12 i dag, føler jeg at jeg har fått mye unnagjort. Drakk en shake, tok på meg treningstøy og tok med hundene ut på en gå tur.. Kjempe deilig å våkne opp til solen, kjenner at humøret blir på topp når det er lyst ute. Når vi var ferdig med turen, dusjet jeg beina og magen på hundene da det var mye vanndammer og sånt ute. Så fikk dem slappet av mens jeg gikk ut igjen og jogget meg en runde.. Har ikke jogget på lenge nå, for har heller prioritert å gå lengere turer med hundene og hatt avtaler.. Så i dag var det ekstra tungt å jogge, men var deilig når jeg var ferdig. Må skjerpe meg nå, og pushe meg selv til jogge de dagene jeg har fri.. 

Når jeg kom hjem fikk jeg plutselig masse motivasjon til å gjøre ting.. Så jeg har fått vasket 2 marskiner med klær, tatt ut av oppvaskmarskinen, støvsugd rommet mitt + gjesterommet, gangen og kjøkkenet.. Så føler jeg har fått gjort mye iløpet av dagen..hva har du gjort i dag da? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits