1 desember

Det er 1 desember i dag, og jeg startet dagen med å være på jobb i 2 timer før jeg dro hjem.  Har ligget hele helgen å vært sjuk, med feber og tett nese.. så helgen har gått til soving, og tv titting. Når jeg kom hjem fra jobb bar det bare rett i seng.. Tok nesespray, paracet og ibux også bar det inn i drømmeland.. Våknet opp og følte meg absolutt ikke bra, , så da bar det inn i drømmeland.. Etter å sovet 6 timer, lå jeg å så på tv og slappet av.. jeg kviknet litt til på kvelden og da brukte jeg den lille energien jeg hadde på å ordne i klesskapet mitt.. Tok ut alt som var i skapet, vasket alt fra stenger, gulv, og sprinkler og puttet alt pent og brettet inn igjen.. Siden jeg ryddet hele rommet på fredag, så tenkte jeg at nå var det klesskapet sin tur.. Jeg er utrolig fornøyd, og nå lukter det godt her og det ser fint ut..

Nå ligger jeg i sengen og er helt kaputt.. Jeg skal på jobb igjen i morgen, så håper virkelig at formen er bedre.. Nå har jeg hanglet 1 uke og er utrolig lei.. Skulle egentlig dra på juleshopping med en kompis i dag men det måtte jeg avlyse.. Da jeg absolutt ikke var pigg nok til å gå i butikker..

Har du hatt en fin 1 desember??

Flere enn meg som har sjokolade kalender i en alder av 22 år??

Jeg elsker julen, stemningen som denne tiden bringer med, julesanger, kalender og virkelig alt som hører julen med..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits