Nyttårsaten 14/15

Outfit Nyttårsaften:Kjole - Floyd     // Sko - Jeffrey CampbellPå nyttårsaften dro jeg til en kamerat, hvor jeg skulle lage middagen for kvelden. På menyen sto det kalkun, poteter, grønnsaker, waldorfsalat og fløtesaus med sopp.. Etter å ha lagd maten, fikk jeg pyntet meg før gjestene kom.. Alle skrøt veldig av maten, så må si det ble en vellykket middag til tross for at jeg faktisk aldri har lagd kalkun før. 

Det ble mye alkohyler innabors, vi spilte kortspiller bussruta som er et drikkespill.. Musikken sto i bakgrunn, og stemningen var på topp. Kl 00 gikk vi ut å tente stjerneskudd, og gutta kastet grisehyl og noen sånne små greier.. Vi hadde fotoshoot hvor vi fikk tatt en rekke bilder, både samlet og hver for oss.. Tony, han som vi var hos hadde kjøpt inn sjokolade, potetgul og dipp så når vi kom inn igjen satt vi å gaflet i oss masse digg.. 
Bestevenn og jeg tok oss en liten sving :) 
 

Jeg hadde virkelig en super kveld sammen med godtfolk, det ble en ueskrivelig kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits