Nyttårsforsetter 2015

Jeg starter da i den den 5.januar, og jeg har laget meg en fin liste med nyttårsforsetter som jeg skal klare eller holde i løpet av 2015..  Jeg føler meg iallefall kjempe motivert :D1. Spare mest mulig penger
 - Da jeg har lyst å kjøpe leilighet etterhvert trenger man en god egenkapital, i tillegg trenger jeg penger til nye møbler og eventuell oppussing.. Jeg har laget en regnskapsdagbok som jeg skal føre. Og skrevet en lang liste på hvordan jeg skal klare å spare og tjene penger.. Tenkte å laget et eget innlegg ang det.

2. Få meg høyre stilling på jobben, i og med at jeg kun har en 50 % stilling og jobber endel ekstra der.. Men jeg vil gjerne ha mere fast stilling. Kanskje jeg kan skaffe meg en jobb ved siden av har jeg også tenkt på.

3. Kutte ned på snusbruken min.. Det går mye penger på snus og jeg bruker minimum 1 boks pr dag så prøve å få det redusert.

4. Stå opp tidligere de dagene jeg har fri slik at jeg kan få litt mer ut av dagen.

5. Gå ned i vekt.

6. Begynne å trene

7. Være flinkere til å holde rommet mitt ryddig, og legge tilbake ting der jeg fant det og ikke midt på gulvet..

8. Bli flinkere til å blogge. Minst 1 innlegg pr dag :D

Hva er dine nyttårsforsett? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits