Effektiv dagI dag våknet jeg klokken halv 9 av vekkerklokken, har som mål å begynne å stå opp tidligere slik at jeg får litt ut av dagen. Lei av å sove bort dagene, har jeg hatt fri så har jeg likt å ligge til klokken er 12 men det er det slutt på.. Men jeg må lære å legge meg tidligere om kveldene.. Det er vanskelig fordi jeg liker veldig godt seriene som går fra 22:30 og til nærmere 4.. Så jeg må bare skru av tven 22.30 og legge meg så kanskje jeg klarer å være uthvilt når jeg våkner.. 

Mamma og jeg dro på trening, og jeg elsker det at jeg har begynt å trene.. Føler meg mye mer fresh, og pigg og føler jeg har så mye mere energi nå enn før.. Det kan ofte være et ork å dra på trening, men når jeg har kommet meg på studio så er jeg så utrolig fornøyd.. Det jeg syntes er veldig deilig er at mamma og jeg trener sammen så vi kan motivere hverandre.. I tillegg har jeg bestemt meg for at i år er året hvor jeg virkelig skal klare mine mål. Gleder meg til å ha PT (personlig trener) time slik at jeg kan få hjelp og veiledning til å kanskje klare mine mål og hvordan/hva jeg skal trene for å komme ned i vekt.. Jeg klarte jo i fjor å gå ned 8 kg på 2 uker ved å gå på 1000 kaloriers diett men når jeg begynte å spise vanlig igjen så gikk jeg like fort opp.. Nå vil jeg trene for å gå ned i vekt, og få litt muskler og mere kondisjon.

Etter å ha vært 1 time på trening, dro vi til mormor og morfar.. Var utrolig godt å se dem igjen.. Morfar var så glad jeg kom, slik at jeg kunne hjelpe han med fotoprinteren hans. Så vi satt å printet ut masse bilder fra minnebrikken hans fra kamera. Det blir så utrolig fine bilder ut av den printeren.

Når vi kom hjem la jeg meg i sengen for å slappe av litt, og da sovnet jeg 1 times tid.. Det var utrolig deilig å få litt søvn etter trening.. Mamma vekte meg og da hadde brodern kommet for å hjelpe oss med noen greier også skulle vi spise taco.. Var utrolig deilig med taco,, tror ikke jeg har spist det siden ifjor. Ikke at det er så lenge siden ifjor men.. Etter maten fikk jeg plutselig massevis av energi, og lot det gå utover rommet mitt.. Jeg flyttet på alt av møbler og ting, fikk vasket alt fra tå til topp.. Alt av lister, gulv, rammer, møbler fikk gjennomgå vask.. Nå er rommet mitt helt shinet og jeg håper virkelig at jeg klarer å ha det slik en stund.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits