Pilates

Heihei :)

Nå sitter jeg i bilen, og er døds sliten i hele kroppen.. Jeg har trent hver dag denne uken, og er kjempe fornøyd med hvor flink og motivert jeg er for tiden med både kosthold og trening.. I dag sto pilates på agendaen og det er første gruppetreningen som jeg er med på. Var veldig deilig og behagelig men merker jeg har brukt muskler i det siste som aldri har vært brukt føles det ut som.. 45 min med pilates, så var det hjem for å dusje og ordne meg før jeg gikk 15 minutters tur med hundene.. Så nå er jeg snart klar for jobb og kjenner jeg gleder meg.. Føler jeg har noe sinnsykt med energi.. Det beste av alt er at når jeg trener så vil jeg heller ikke ha i snus så da får jeg også kutta litt på snus inntaket mitt..

Jeg føler jeg klarer å holde mine nyttårsmål, selvom jeg har endel av dem.. minsket snus bruket,  trener, endret kost og har fremdeles shoppestopp.. Istede for å shoppe drar jeg heller å trener og det er utrolig mye bedre for kroppen.. Skal ha shoppestopp til 1 april så det er 3 mnd uten shopping men blir heller sparing. Målet etterhvert blir jo å kjøpe leilighet så trenger penger til det.. Også må jeg spare litt penger til Nordkapp turen i sommer, for blir endel utgifter med tanke på bensin, kost, losji osv.. men 2015 er året hvor ting skal forandres..

Har dere masse nyttårsmål og klarer dere å holde dem..

Klokken 18 kommer et innlegg om året 2014 i bilder fra januar til mai.

4 kommentarer

Oslofru

16.01.2015 kl.14:28

Håper du får en fin helg :)

kristinerosok

16.01.2015 kl.14:57

Så sporty du er! Ha en fin dag :)

Katinka

16.01.2015 kl.22:24

Oslofru: Takk, i lige måde :D

Katinka

16.01.2015 kl.22:24

kristinerosok: 2015 var starten på et nytt og bedre liv :D

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits