Dårlig blogging

Heisann bloggen =) 

Nå har jeg ikke blogget på mange dager, og jeg har utrolig dårlig samvittighet. Men har hatt endel andre ting å gjøre, og å tenke på. Men nok om det.. Dere skal få en liten oppdatering på hva jeg har brukt disse dagene på =)

Fredag så hadde Silje og jeg ost og vin kveld, vi tenkte å starte en liten tradisjon med oss to kveld en gang i mnd. Da tenkte vi å ha vin og ost kveld den gangen i mnd det kun er oss to. Det var første gang vi hadde det på fredag og det var utrolig koselig.. Vi delte en flaske hvit vin, og koste oss med ost, kjeks og druer. Mens vi inntok dette satte vi på filmer.. Vi pratet og lo masse, og vi har planlagt litt små ting. Silje sov over til dagen etterpå, og da måtte hu på jobb <3På lørdagen var det klart for streetmeet, da ble jeg hentet av Phillip og Tonje, også plukker vi opp Silje.  Først gikk turen til Nygård - Vestby outlet - Drømtorp også avsluttet vi på Nygård igjen. Jeg fikk sett igjen flere fra Team Frøken Rosa som jeg er medlem av. I tillegg fikk jeg sett masse annet kjentfolk som jeg ikke har sett på lenge. Det var veldig godt å komme seg ut, og det er faktisk første turen ut i år så det var koselig. På søndagen slappet jeg bare av og så på filmer, og på mandagen kom migrene på besøk til hodet mitt så da var det kun å sove mange timer. På tirsdagen ble det jobbings, og onsdag hadde jeg fri og da benyttet jeg tiden til å ommublere rommet mitt og jeg er super fornøyd med resultatet. I dag skulle jeg egentlig på trening, og jeg gikk ut med hundene for å få gått en liten tur før dem måtte inn i buret igjen. Men når jeg kom inn igjen  så fikk jeg plutselig begynnende migrene så da var det bare å legge seg i sengen igjen. Når jeg våknet var jeg helt fin igjen, og da fikk jeg tatt noen viktige telefoner. 

I dag har jeg egentlig hatt shoppestopp i 1 mnd, men jeg satte startdatoen fra 1 januar. Jeg føler hele shoppestoppet har gått veldig fint men ser jo også veldig mye fint i både blader som har kommet og på nettsider. Og det er mye jeg har sinnsykt lyst på, men jeg har bestemt meg for at jeg SKAL klare å ikke kjøpe klær og unødvedige ting frem til 1 april. Så det er 3 mnd hvor jeg kan klare å spare en god del penger, slik at jeg en vakker dag kan ha råd til leilighet.  =) 

Flere som har shoppestopp? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits