04.03.2015

I dag har jeg hatt en kjempe fin og herlig dag. Solen har stått over oss, og har følt skikkelig vår stemning i dag. Vært på trening i dag, kjempe deilig å få bevegd litt på kroppen.. Etter treningen gikk mamma og jeg en tur med hundene før jeg måtte hoppe i dusjen.. Sminke meg og fikse meg før jeg skulle møte Andreas og Silje. Vi dro til Metro hvor vi satte oss på Peppez pizza. Der satt vi å pratet og spiste, rett og slett koste oss :DSå gikk vi å tittet litt på klær (har fremdeles shoppestopp) men Silje kjøpte bursdagsgave til meg, og jeg gikk i MANGE butikker og hadde hu med meg på slep men fant ingenting som var full klaff liksom. Så jeg må nok prøve å tenkte ut noe smart.. Har du noen forslag til hva å kjøpe til en bestevenninne? 

Etter å tittet litt dro vi for å spille bowling, noe som var kjempe gøy.. Jeg VANT faktisk :D hihi, da følte jeg meg stolt :DHar du hatt en fin dag? 

2 kommentarer

Iselin Renée

05.03.2015 kl.08:21

Det så koselig ut :)

Katinka

06.03.2015 kl.22:54

Iselin Renée: Det var veldig koselig =)

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits