08.03.2015

Heihei kjære lesere =) I dag har jeg virkelig hatt en effektiv dag.. Når jeg våknet var jeg stapp full av energi, og det benyttet jeg til å bruke på klesskapet mitt.. Jeg tok ut absolutt alt som var i skapet, la det på sengen. Når alt var tatt ut, vasket jeg alt av stenger, gulv og alt i skapet før jeg brettet alt pent og la i skuffer, og hang opp på stanga.. I tillegg fikk jeg samlet sammen 1 søplesekk med klær, men merker virkelig ingen bedring i skapet.. Når jeg så alt som lå på sengen fikk jeg sjokk, og tenkte at nå skjønner jeg virkelig grunnen til hvorfor jeg har shoppestopp..

Jeg har tross alt klart meg 2 mnd, og 1 uke uten noen som helst shopping bortsett fra ting som maskara og ting jeg virkelig trenger.. I tillegg har jeg fått 1 t-skjorte og 1 genser av mamma også har jeg brukt et gavekort på litt klær men har ikke brukt penger selv på klær. Dette merker jeg virkelig på pengene jeg har på bankkortet. Jeg klarer å spare mer enn det jeg gjorde før, og det er jeg super fornøyd med..

 

Hva har dere gjort i dag? :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits