Aktiviteter igjennom tidene

Heihei =) 

Fra jeg var knøtte liten til den dag i dag har jeg vært med på utallige aktiviteter. Jeg har virkelig fått prøvd meg på mange ulike områder.. Jeg har fått funnet ut av hva jeg liker og hva jeg absolutt ikke liker.. Men syntes det er morsomt at jeg har fått litt erfaring innen de ulike sportene.

Her har du det jeg har vært med på:

Sissels jazzgym
Dette var noe dans når jeg var liten og jeg husker ikke så veldig mye av det. 

Fotball
Dette gikk jeg på rundt 1 år men vet egentlig ikke, tror ikke det var noe for meg. 

Basket
Jeg trente på et lag med jenter som var 2 år eldre enn meg og som hadde spilt veldig mye iforhold til meg og jeg følte at dette ikke var noe for meg. 

Volleyball
2 venninner og jeg begynte på dette, men etter rundt 6 - 9 mnd sluttet vi bare. 

Karate
Dette gikk jeg på rundt 1 år, men sluttet fordi at det var litt urettferdigheter med at treneren ga bedre belte til sønnen til hun som han datet.. Og det værste var at han vår dårlig og var veldig mye borte fra timene.. Så når det ikke var rettferdig så ville jeg ikke være der lenger.. Flere foreldre som reagerte sterk på måten han gjorde dette på. 

Ridning
Dette gikk jeg på endel år, jeg var til og med på rideleir flere ganger.. Men var en time jeg hadde hvor flere av hestene klikket og jeg falt av.. Jeg måtte rett opp igjen men følte meg etter dette aldri trygg igjen. Jeg har detti av flere ganger før, men dette var pga 2 hester som kranglet og min hest ble sparket osv.. 

Synkron svømming
Dette gikk jeg også på endel år, og jeg syntes det var kjempe gøy.. Men når jeg var mindre hadde jeg veldig mye plager av migrene hvis jeg ikke fikk god nok søvn. Svømmetimene var aldri ferdig før sent også skulle jeg på skolen dagen etterpå og da endte jeg ofte med migrene..  

Treningsstudio
Jeg har vært på 4 ulike studioer, men det studio jeg er på nå trives jeg veldig godt :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits