Verdens premiere

Heihei :) 

I går hadde jeg kveldsvakt, og etter vakten dro jeg hjem for da skulle Silje komme å hente meg.. Vi skulle møtes Kim Emil og Jan Erik i byen for å spise sushi, før vi skulle på verdens premieren av Fast & furious 7.. Vi tenkte å hente ut billettene først, og da måtte jeg inn på mailen min for å finne den koden.. jeg klarer ikke å finne mailen og blir helt stressa.. Jeg kan være en veldig kontroll person og når det gjelder billetter så er det iallefall ille.. Vi spør i kassen om det er noen annen mulighet for å få dem ut siden jeg ikke hadde koden, og da trengte hun bankkortet så kinoen ble reddet allikevell.. Så gikk vi på Sushi og wok på Majorstua og middagen smakte, og vi hadde det utrolig koselig :) Utrolig godt selskap i de fine skapningene jeg hadde med :) Så var det tid for kinoen som startet 23:59..

Jeg likte filmen, men var endel som trakk ned fordi jeg var der for å se på bilene og race men følte det var mere action.. Det var mye slåssing, og vold istedenfor biler.. Så akkurat det syntes jeg var litt synd men filmen var bra ellers. De hadde klart å lage broren til Paul Walker veldig lik, og han lignet på en prikk..  For dere som ikke vet det så er Paul Walker en av skuespillerne i filmen, og han døde for noen år tilbake :( Hvil i fred, Paul..

Flere som var på kinoen i går?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

22, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits