Solrik dag

Heihei :)

I dag våknet jeg opp til strålende sol, og da var det bare å sprette ut av sengen og på med treningsklær. Spiste først frokost, før jeg tok med hundene på en god tur ut i finværet :) så var det å pakke trenings bagen, for å ha PT på treningen :) Føler jeg får utrolig bra valuta for pengene, lærer masse nytt og jeg ser forandringer på kroppen som også er utrolig morsomt.. Under timen fikk jeg utrolig smerter inne i hoften, og smertene har jeg hatt i hele dag.. Det gjør utrolig vondt å gå på, så under timen fant vi heller ut at jeg skulle trene overkroppen.. Får masse gode tips av min kjære PT, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd.. Anbefaler alle å egentlig gå til en PT..
Etter at treningen var over dro mamma og jeg til Linderud senter, satte oss på jordbærpikene og tok oss en bedre lunsj. Så handlet vi litt før turen bar hjemover igjen.

Etter at jeg kom hjem, har jeg ligget store deler i sengen for det har vært best for beinet mitt. 

Pratet med verdens beste bestevenn i telefon i over 2 timer også. Alltid koselig å prate med han, tiden går så altfor fort også..

Har du hatt en fin dag?? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka

Katinka

23, Oslo

Velkommen inn på bloggen min =) Bloggen min handler om min hverdag, mote, sminke, mitt liv som helsefagarbeider, råning / bil, og alt som egentlig faller meg inn.. Min mail: meg_katinka@msn.com Facebook: katinka92.blogg.no

hits